Hvem vi er

Hvem vi er

Sonar AS er et bemannings- og rekrutteringsfirma beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 av organisasjonspsykolog Sjur A. Tveito. Ambisjonen har hele tiden vært å strekke oss litt lenger for både kunder og kandidater når vi løser våre oppdrag.

 

De første ti årene var Sonar medlem av franchise-kjeden Rett Bemanning, men gikk ut av denne i 2015.

 

Fra 2005 holdt vi til i Nydalen, men en stadig økende oppdragsmengde førte til at vi etter hvert vokste ut våre lokaler der, og i 2009 flyttet vi til større kontorer på Helsfyr.

 

I dag består Sonar av 14 dedikerte bemannings- og rekrutteringsspesialister med mange års erfaring i å finne riktig  kandidat til jobben.

Hva vi gjør

Vi i  Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

 

Vi strekker oss ekstra langt for å finne den riktige kandidaten til den riktige jobben. Der andre gir opp, fortsetter vi å lete. Slik sikrer vi at våre kunder får kandidatene de er ute etter, og at jobbsøkerne får oppgaver de både mestrer og trives med.

 

Vi er medlem i NHO Service. Det innebærer at vi følger de retningslinjene  som gjelder for NHO og NHO Service, og at vi kan dokumentere at vi følger kravene i norske lover og forskrifter.