Hvem vi er

Er du en dyktig prosjektleder eller rådgivende ingeniør og er på jakt etter nye utfordringer? Eller jobber du hose en entreprenør som trenger flere dyktige folk ? Nå trenger du ikke å lete lenger: Sonar tilbyr rekrutteringstjenester som er skreddersydd for bygg- og anleggsbransjen.

Få bransjer er i så sterk vekst som bygg og anlegg. Det bygges stadig flere boliger og forretningsbygg, og infrastrukturen på jernbanen og veiene har fått et solid løft de siste årene. Behovet for kompetent arbeidskraft er derfor større enn noensinne, og det er mange spennende jobber som venter på å bli besatt.

Stor konkurranse blant alt fra store entreprenører til små enkeltmannsforetak krever et rekrutteringsbyrå som kjenner bygg- og anleggsbransjen. Det gjør Sonar.

elektriker-1

Vi kan bygg og anlegg

Vi vet at bygg- og anleggsbransjen setter pris på fleksible løsninger på rekruttering til proskekter og nys stillinger. Vi i Sonar har solid kompetanse og kunnskap om rekruttering til bygg- og anleggsbransjen, og vi avslutter ikke et oppdrag før både kunde og kandidat er 100 prosent fornøyde. Vi jobber raskt, er fleksible og strekker oss langt for å imøtekomme ønskene fra både kunde og kandidater. Det gjør at du kan være sikker på at kandidaten vi presenterer er rett person til rett jobb.

I Sonar vet vi nemlig at det koster tid å penger å lære opp nye medarbeidere. Derfor gjør vi vårt ytterste for å lete etter den personen som er riktig for deg og din bedrift – eller prosjekt. Vi vet også at det er ingenting som er dyrere enn et prosjekt som stopper opp. Med vårt store kontaktnett sørger vi for at prosjektene dine holder seg gående helt til de er ferdig.

elektriker-2

Ta kontakt med oss

Med inngående kjennskap til bygg- og anleggsbransjen, og løsningsorienterte ansatte i Sonar som jobber raskt, riktig og effektivt for å gi deg akkurat den kandidaten du ønsker, kan du være sikker på at du får en motivert medarbeider med på laget. Vi jobber til vi finner nøyaktig den kandidatprofilen som passer inn i bedriften din eller prosjektet ditt.

Har du ledige jobber innen bygg og anlegg? Eller vil du søke på jobb innen bygg og anlegg? Da kan du enten ringe oss på 22 91 99 00, eller klikke her, så hører du snart fra oss. Vi snakkes!

Og husk – det er vi som finner de flinke folkene for deg.