Hvem vi er

Kontor og administrasjon er selve hjertet i enhver arbeidsplass. Og slutter hjertet å slå tar det ikke lang tid før resten av bedriften din slutter å puste. Derfor gjelder det å få rett person på rett plass – til rett tid. Det får du med Sonar.

Å finne de bankende hjertene kan være vanskelig og tidkrevende. Derfor hjelper Sonar deg slik at du kan ha fokus på drift og kjernevirksomhet – ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Du får en enklere arbeidsdag

Vi i Sonar har spesialkunnskap innen kontor og administrasjon, med vekt på sekretærer, prosjektledere og kundeservicemedarbeidere – der spesielt sistnevnte er et marked i stor vekst. Det det er heller ikke tilfeldig at nettopp dette fagområdet er en av hovedsatsingene våre: Alle menneskene vi rekrutterer innen kontor og administrasjon er nemlig som oss i Sonar – opptatt av service, kompetanse, kvalitet og effektivitet. Sonar gjør hverdagen din enklere.

Vi skaper verdier for deg

Særdeles god kjennskap innen kontor og administrasjon gjør at vi umiddelbart forstår hva du ønsker. Med våre skreddersydde rekrutteringsløsninger som blant annet en stor kandidatdatabase som oppdateres daglig, finner vi raskt og effektivt akkurat den personen som passer inn hos deg.

I Sonar vet vi at hvert behov, hver bedrift og hver medarbeider er unik. Derfor lytter vi til deg, og vi gir oss ikke før vi har funnet kandidaten du er på jakt etter. Slik skaper vi verdi for deg og din bedrift. Vi jobber ikke bare FOR deg, vi jobber MED deg for å finne den rette personen.

Har du ledige jobber innen kontor og administrasjon? Eller vil du søke på jobb innen kontor og administrasjon? Da kan du enten ringe oss på 22 91 99 00, eller klikke her, så hører du snart fra oss. Vi snakkes!

Og husk – det er vi som finner de flinke folkene for deg.