Hvem vi er

Å få tak i kvalifisert personell innen økonomi og regnskap kan være en tid- og kostnadskrevende prosess – hvis du skal gjøre det selv. Med stadig høyere krav om å være oppdatert på lover og regler innen regnskapsføring er det vanskelig å finne de beste kandidatene. Det gjør du hos Sonar.

Søker du etter dyktige og motiverte folk som kan regnskap? Da behøver du ikke å lete lenger – du finner den du er på jakt etter hos oss.

Uansett hva du ser etter har vi et godt tips til deg: Begynner du søkeprosessen i dag, har du folkene på plass når behovet er der. Det betyr at du får unna oppgjørstoppene når de kommer. Dessuten sparer du penger på annonsering, og ikke minst store kostnader på en eller flere feilansettelse fordi prosessen gikk for fort.

6x

Gode kandidater er skreddersøm

Vi vet at feilansettelser kan koste deg og bedriften din store summer, og spesielt innen økonomi- og regnskapsyrker er denne prosentandelen høy. I Sonar går vi derfor svært grundig til verks i rekrutteringsprosessene – ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

God kjennskap og kunnskap om regnskapsbransjen er alfa og omega: Vi har spesialister og erfarne rekrutterere med spisskompetanse og god finansiell forståelse som vet hvilke behov du har, og dermed finner rett person til rett stilling.

Hos oss ser vi nemlig også på mennesket bak CV-en og søknaden for å finne akkurat den kandidaten som passer best hos deg. Det handler ikke bare om person, men også om personlighet. Slik skreddersyr vi en kandidat for deg som hjelper bedriften din til å bli bedre.

Stor kandidatdatabase

I Sonar har vi et stort nettverk innen økonomi og regnskap, og vi gir oss ikke før vi har funnet kandidaten du er på jakt etter. Og det gjelder for alle stillinger innen på alle nivåer, og da spesielt regnskapsførere, autoriserte regnskapsførere og revisorer.

Det kan være at kandidaten du ser etter ikke er aktiv jobbsøker for tiden. Mange av de beste kandidatene er nemlig passive jobbsøkere. Derfor har vi en kandidatdatabase som oppdateres daglig. Hvem vet – kanskje den som blir din neste medarbeider allerede er i databasen vår?

Har du ledige jobber innen økonomi og regnskap? Eller vil du søke på jobb innen økonomi og regnskap? Da kan du enten ringe oss på 22 91 99 00, eller klikke her, så hører du snart fra oss. Vi snakkes!

Og husk – det er vi som finner de flinke folkene for deg.