Slik jobber vi

Du kan trygt overlate rekrutteringen til oss, vi strekker oss til det ytterste for våre kunder og finner lederne og spesialistene som passer til nettopp din bedrift. For oss er det viktig å bygge gode og langvarige relasjoner med våre kunder, og sørge for at hver enkelt rekruttering skaper merverdi for bedriften.

I prosessen med å ansette og finne riktig kandidat, benytter vi Search eller Selection, eventuelt en kombinasjon av begge. Vi finner sammen ut hvilken metode som er mest hensiktsmessig i den enkelte prosess.

Search er en omfattende prosess hvor vi jakter målrettet etter riktig kandidat ved å blant annet benytte nettverket vårt. Vi anbefaler å bruke Search når det er begrenset tilgang til relevante kandidater i markedet, om vi ønsker å nå de som ikke er aktive søkere eller det er behov for en konfidensiell prosess.

Selection betyr at vi annonserer etter søkere i relevante kanaler. Stillingsannonsen kan være anonym mht. oppdragsgiver dersom det er ønskelig. Denne metoden anbefales der det er sannsynlig at en stillingsannonse vil kunne tiltrekke seg kvalifiserte kandidater.

Vår interne organisasjonspsykolog foretar testing av sluttkandidater. Vi bruker markedets beste testplattform levert av Hogrefe og kan tilby et bredt utvalg av anerkjente testverktøy, basert på bedriftens individuelle behov. Alle tester og tilbakemeldinger gjennomføres av Cand. Polit. Erik Myrvold som er utdannet innen psykologi med spesialisering innen test og individuelle forskjeller.

shutterstock_350124443